Antje Velthuis 

"In het masseren en coaching heb ik mijn kracht ontdekt; het werken vanuit 100% aandacht, rust en vertrouwen" 


Ik kijk van jongs af aan met aandacht en nieuwsgierigheid naar alles om mij heen. Ik kijk ook graag naar mensen om.

In 2006 ben ik gestart met mijn eerste massage opleiding: klassieke massage. Ik was meteen geïnspireerd. Daarna volgden nog diverse opleidingen waaronder Integratieve massage, polariteitsmassage, bindweefselmassage en energetische massage. In mijn omgeving kregen familie en vrienden te maken met kanker. Ik heb ervaren hoe ondersteunend een massage voor hen was. Niet alleen geef ik nu ontspanningsmassages, maar ook massages gericht op mensen die te maken hebben met kanker. Ik heb daarvoor de training “Massage bij Kanker” voor professionele massagetherapeuten gevolgd bij het Instituut Massage bij Kanker

Je lichaam heeft je, vaak zonder dat je het doorhebt, veel te vertellen. In de zoektocht daar steeds dichterbij te komen kwam Focusing op mijn pad. Focusing is een fantastische methode om te luisteren naar je eigen lichaam en daarmee meer te begrijpen over jezelf en veranderingen in gang te kunnen zetten. 

Bij Phoenix opleidingen zit ik in mijn laatste jaar van een driejarige opleiding Professionele communicatie. Ik ben voor komend jaar op zoek naar oefencliënten voor deze vorm van coaching, neem gerust contact op als je daarvoor belangstelling hebt. 

Mijn eigen ontwikkeling kwam voort uit mijn behoefte naar meer zachtheid voor mijzelf en een leven vanuit meer ontspanning. In het masseren en coaching heb ik mijn kracht ontdekt; het werken vanuit 100% aandacht, rust en vertrouwen.

In alle hectiek van het leven de luwte opzoeken, te rusten en te voelen wat jij nodig hebt, ook in moeilijke tijden, is wat ik je kan bieden. Voel je welkom in mijn praktijk.