Tarieven

Ademcoaching

90 minuten          € 85

Massage

60 minuten     € 65
90 minuten     € 85

Contact

Bel, sms, of stuur mij een whatsapp voor een afspraak  tel. 06-17232203.
W. Prinsstraat 27, Culemborg
KVK: 87256746

Afspraak maken

Ik werk donderdag & vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur. Mijn sessies zijn inclusief btw en worden niet vergoed door de zorgverzekering. 
Ben je verhinderd en kun je niet op onze gemaakte afspraak komen? Meld dit dan zo snel mogelijk en minstens de avond van tevoren per telefoon / whats app bericht. Bij later afzeggen breng ik 50% van de kosten in rekening.

Kwaliteit

Praktijk De Luwte voldoet aan de wet WKKGZ.  Onderdeel daarvan is een klachtenregeling. Komen we er samen niet uit dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut ter Bevordering van Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).Algemene voorwaarden

Wanneer je een afspraak maakt, ga ik ervan uit dat je kennis genomen hebt van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.
  • Voor Massage bij kanker stuur ik een intake formulier. Aan de hand hiervan wordt een massageplan opgesteld.
  • Bij het maken van een afspraak wordt altijd een e-mail, adres en telefoonnummer gevraagd voor de administratie.
  • Eventuele gegevens die je verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder jouw toestemming aan derden verstrekt.
  • Ik zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden reguliere medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.
  • je bent verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid die je tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
  • Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan na gebruikmaking van diensten. Ik ben  niet verantwoordelijk voor schade en/ of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
  • Ik wil zorgvuldig omgaan met mijn afspraken. Afspraken kunnen tot de avond van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Hierna wordt 50% van de kosten door berekend. Dit geldt ook voor niet nagekomen afspraken. Ben je onverhoopt verhinderd, niet lekker of ziek, dan is het toegestaan om zelf iemand anders in jouw plaats naar de afspraak te laten gaan. Ben je te laat, dan bekijken we wat we nog kunnen doen, binnen de beschikbare tijd. 
  • Ik heb het recht klanten te weigeren.
  • Betaling is met een overboeking via de mobiele telefoon direct na de massage.